Μοιράσου το
Εγκαίνεια γραφείων ΑΣΤΡΑΠΗΣ Δενδροποτάμου
Μοιράσου το

Εγκαίνεια γραφείων ΑΣΤΡΑΠΗΣ Δενδροποτάμου

Το Σάββατο 11.12.21 έγιναν τα εγκαίνεια των νέων γραφείων της Αστραπής Δενδροποτάμου στη διασταύρωση των οδών Αγίου Νεκταρίου και Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Την τελετή ιερολόγησε ο προϊστάμενος της Ενορίας Αγίου Νεκταρίου πατήρ Λάζαρος Χατζηαθανασίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, οι βουλευτές κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, κ. Στράτος Σιμόπουλος, κ. Γιαννούλης Χρήστος, ο πολιτευτής Αντώνης Σαμαράς, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Μανώλης Ιωαννίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (ΕΠΣΜ) κ. Δημητριάδης Σάββας, οι εκπρόσωποι αθλητικών συλλόγων, οι αθλητές και φίλαθλοι της Αστραπής.

Ο Δήμαρχος δήλωσε τη στήριξή του στην ομάδα και την κάθε χρόνο όπως όλους τους αθλητικούς συλλόγους, υποστήριξή της. Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Μπατιάς ευχαρίστησε το Δήμο για την στήριξή του και όλους τους παρισταμένους.

Δείτε ακόμη

Eκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Τις εκδηλώσεις μνήμης συνδιοργάνωσαν οι ποντιακοί σύλλογοι «Αλέξανδρος Υψηλάντης Ηλιούπολης», «Ακρίτες του Πόντου Σταυρούπολης», «Ένωση Ποντίων ...

Τιμήθηκε η ημέρα μνήμης Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Σήμερα, 108 χρόνια από την έναρξη και 100 χρόνια από τον τερματισμό της γενοκτονίας με τη Μικρασιατική Καταστροφή, τιμάμε τη μνήμη της μεγάλης θυσίας,...

Περισσότερα