Μοιράσου το
Εκδήλωση προς τιμήν της μνήμης των αγωνιστών του 1821 και των θυμάτων του Ολοκαυτώματος
Μοιράσου το

Εκδήλωση προς τιμήν της μνήμης των αγωνιστών του 1821 και των θυμάτων του Ολοκαυτώματος


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14.11.2021 στην Ποτίδαια Χαλκιδικής η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση προς τιμήν της μνήμης των αγωνιστών του 1821 και των θυμάτων του Ολοκαυτώματος της Κασσάνδρας.

Στην εκδήλωση εψάλη επιμνημόσυνη δέηση χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κασσανδρείας κ.κ. Νικοδήμου.

Παρέστησαν ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χαλκιδικής κ. Γιάννης Γιώργου, οι Δήμαρχοι Ν. Προποντίδας και Κασσανδρείας κ. Εμμανουήλ Καρράς και κα Αναστασία Χαλκιά, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών-Αστυνομικών-Λιμενικών Αρχών και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Εψάλη επιμνημόσυνη δέηση, εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας, κατατέθηκαν στεφάνια κι έγινε ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Δείτε ακόμη

Αρχιερατικός Εσπερινός στη μνήμη του Οσίου Ιάκωβου Τσαλίκη

Ο Μητροπολίτης κκ Βαρνάβας αναφέρθηκε στην στήριξη των Ιερών Μονών από τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης ο οποίος διετέλεσε Νομάρχης Ευβοίας ...

Συμμετοχή σε Συνέδριο για την Προστασία του Περιβάλλοντος

Δεν γίνεται να φυτεύουμε, να αναδασώνουμε εμείς π.χ. ένα στρέμμα δάσους και κάθεχρόνο να καίγονται 100 στρέμματα δάσους. Έτσι είμαστε μείον. Άρα πάση ...

Περισσότερα