Μοιράσου το
Εκδήλωση προς τιμήν της μνήμης των αγωνιστών του 1821 και των θυμάτων του Ολοκαυτώματος
Μοιράσου το

Εκδήλωση προς τιμήν της μνήμης των αγωνιστών του 1821 και των θυμάτων του Ολοκαυτώματος


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14.11.2021 στην Ποτίδαια Χαλκιδικής η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση προς τιμήν της μνήμης των αγωνιστών του 1821 και των θυμάτων του Ολοκαυτώματος της Κασσάνδρας.

Στην εκδήλωση εψάλη επιμνημόσυνη δέηση χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κασσανδρείας κ.κ. Νικοδήμου.

Παρέστησαν ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χαλκιδικής κ. Γιάννης Γιώργου, οι Δήμαρχοι Ν. Προποντίδας και Κασσανδρείας κ. Εμμανουήλ Καρράς και κα Αναστασία Χαλκιά, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών-Αστυνομικών-Λιμενικών Αρχών και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Εψάλη επιμνημόσυνη δέηση, εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας, κατατέθηκαν στεφάνια κι έγινε ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Δείτε ακόμη

Eκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Τις εκδηλώσεις μνήμης συνδιοργάνωσαν οι ποντιακοί σύλλογοι «Αλέξανδρος Υψηλάντης Ηλιούπολης», «Ακρίτες του Πόντου Σταυρούπολης», «Ένωση Ποντίων ...

Τιμήθηκε η ημέρα μνήμης Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Σήμερα, 108 χρόνια από την έναρξη και 100 χρόνια από τον τερματισμό της γενοκτονίας με τη Μικρασιατική Καταστροφή, τιμάμε τη μνήμη της μεγάλης θυσίας,...

Περισσότερα