Μοιράσου το
Eορτασμοί για την 109η επέτειο από την απελευθέρωση των Σερρών
Μοιράσου το

Eορτασμοί για την 109η επέτειο από την απελευθέρωση των Σερρών

Στους εορτασμούς για την 109η επέτειο από την απελευθέρωση των Σερρών από τους Βούλγαρους (29/6/1913-29/6/2022) παρέστη το πρωί της Τετάρτης 29/6 ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου με την ιδιότητά του ως Α' Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος προσκεκλημένος του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την καθιερωμένη πανηγυρική δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγου, ακολούθησε Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του Εμμανουήλ Παπά στην Πλατεία Ελευθερίας και ολοκληρώθηκαν με την καθιερωμένη παρέλαση των σπουδαστών, μαθητών, οδηγών, Εφέδρων Αξιωματικών, Αναπήρων Πολέμου, Οργανώσεων, Πολιτιστικών Συλλόγων και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης κ. Δημήτριος Γαλαμάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος, βουλευτες, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και εμπορικών και πολιτιστικών συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Δείτε ακόμη

Συλλυπητήριο μήνυμα για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη

Κατά την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου της 1.3.23 τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμηόσων τόσο άδικα χάθηκαν.

2ο Forum του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ)

Πρότασή μου λοιπόν, εκ του αποτελέσματος και όχι δογματικά, είναι: η επαναδιοργάνωση και επαναστελέχωση των αποδιοργανωμένων και υποστελεχωμένων ...

Περισσότερα