Μοιράσου το
Συνάντηση Λ. Κυρίζογλου με τον Δήμαρχο Θέρμου και υποψήφιο Πρόεδρο ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος Σ. Κωνσταντάρα
Μοιράσου το

Συνάντηση Λ. Κυρίζογλου με τον Δήμαρχο Θέρμου και υποψήφιο Πρόεδρο ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος Σ. Κωνσταντάρα

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024, με το Δήμαρχο Θέρμου και υποψήφιο Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας κ. Σπύρο Κωνσταντάρα.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα μεγάλα και σοβαρά ζητήματα της Αυτοδιοίκησης, θεσμικά και οικονομικά , με έμφαση στα ζητήματα που αφορούν τους Δήμους της Περιφέρειας και ιδιαίτερα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Δόθηκε έμφαση στις θέσεις που έχει διατυπώσει η αυτοδιοικητική παράταξη “Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι”, ενόψει των εκλογών της Κ.Ε.Δ.Ε. , που δημιουργούν ένα ισχυρό αυτοδιοικητικό διεκδικητικό πλαίσιο , μέσα απο το οποίο θα επιδιωχθεί να δοθούν λύσεις στα μεγάλα ζητήματα της αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού.

Δείτε ακόμη

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας «Δημοτικής Συνεργασίας Αμπελοκήπων-Μενεμένης»

Στην θεατρική σκηνή «Σοφία Βέμπο» στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 28 Ιανουαρίου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης ...

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ"

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 11.00 π.μ. στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο - Θεατρική Σκηνή "Σοφία Βέμπο" στην κοπή της ...

Περισσότερα