Μοιράσου το
Καλή Σχολική Χρονιά
Μοιράσου το

Καλή Σχολική Χρονιά

Χωρίς προβλήματα και με τις καθιερωμένες τελετές αγιασμού των σχολείων ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Και την εφετινή χρονιά, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι αγιασμοί πραγματοποιήθηκαν σε ειδικό καθεστώς σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες που δόθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου παρέστη στους αγιασμούς του σχολικού συγκροτήματος των 1ου 6ου 7ου Νηπιαγωγείων και 1ου, 2ου, 12ου Δημοτικών Σχολείων Αμπελοκήπων (οδός Πανταζοπούλου), των 2ο και 4ο Δημοτικών Σχολείων Μενεμένης, του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μενεμένης (Άγιος Νεκτάριος, Δενδροπόταμος), του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων, και του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις. Ο Δήμαρχος σε σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Για την εφετινή σχολική χρονιά (2021-2022) ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, έχοντας πάντοτε την παιδεία και την εκπαίδευση στην κορυφή, στέκεται στο πλευρό των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Ο δήμος προέβη σε συνεχής καθαρισμούς και απολυμάνσεις των σχολικών κτηρίων για την προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Καλή σχολική χρονιά σε όλους.

Δείτε ακόμη

Αμάσεια 1921

Αμάσεια 1921: Η δολοφονία της ηγεσίας του Πόντου και όταν εκατό χρόνια πριν η Ελληνική διανόηση δεν σιωπούσε… ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ ΜΑΛΚΙΔΗ

Τελετή Αποκαλυπτηρίων Μνημείου του Εθνομάρτυρα Νίκου Καπετανίδη

«Ο θάνατος είναι τιμή για όλους μας. Θαρσείτε και καρτερείτε, μια φορά κανείς πεθαίνει…». Νίκος Καπετανίδης

Περισσότερα