Μοιράσου το
Συμμετοχή σε Διημερίδα για το κλίμα
Μοιράσου το

Συμμετοχή σε Διημερίδα για το κλίμα

Στη διημερίδα με θέμα ” Εθνικός κλιματικός νόμος, φυσικές καταστροφές, σύμφωνο δημάρχων ρυθμίσεις υποχρεώσεις δυνατότητες, οικοσύστημα λίμνης Κερκίνης” που διεξήχθη το Σάββατο 14 και την Κυριακή 14 Μαΐου συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου με την ιδιότητά του ως Α’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Ο κ. Κυρίζογλου συντόνισε τη συζήτηση της θεματικής ενότητας με θέμα «Τί σημαίνει ένας νόμος, σ’ ένα κλίμα που αλλάζει;» με ομιλητές τους κκ Παναγιώτη Σπυρόπουλο, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σερρών, Γεώργιο Παπαναστασίου, Πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αγρινίου και Γιάννη Μανιάτη, Αναπληρωτή Καθηγητή Πανεπιστημίου Πειραιώς, πρώην Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Η διημερίδα πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Ηράκλειας Σερρών σε συνεργασία με το Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες και την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ στο Πολυκέντρο του Δήμου Ηράκλειας.

Δείτε ακόμη

Συλλυπητήριο μήνυμα για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη

Κατά την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου της 1.3.23 τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμηόσων τόσο άδικα χάθηκαν.

2ο Forum του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ)

Πρότασή μου λοιπόν, εκ του αποτελέσματος και όχι δογματικά, είναι: η επαναδιοργάνωση και επαναστελέχωση των αποδιοργανωμένων και υποστελεχωμένων ...

Περισσότερα