Μοιράσου το
Συμμετοχή σε Διημερίδα για το κλίμα
Μοιράσου το

Συμμετοχή σε Διημερίδα για το κλίμα

Στη διημερίδα με θέμα ” Εθνικός κλιματικός νόμος, φυσικές καταστροφές, σύμφωνο δημάρχων ρυθμίσεις υποχρεώσεις δυνατότητες, οικοσύστημα λίμνης Κερκίνης” που διεξήχθη το Σάββατο 14 και την Κυριακή 14 Μαΐου συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου με την ιδιότητά του ως Α’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Ο κ. Κυρίζογλου συντόνισε τη συζήτηση της θεματικής ενότητας με θέμα «Τί σημαίνει ένας νόμος, σ’ ένα κλίμα που αλλάζει;» με ομιλητές τους κκ Παναγιώτη Σπυρόπουλο, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σερρών, Γεώργιο Παπαναστασίου, Πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αγρινίου και Γιάννη Μανιάτη, Αναπληρωτή Καθηγητή Πανεπιστημίου Πειραιώς, πρώην Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Η διημερίδα πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Ηράκλειας Σερρών σε συνεργασία με το Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες και την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ στο Πολυκέντρο του Δήμου Ηράκλειας.

Δείτε ακόμη

Συνάντηση Λ. Κυρίζογλου με τον Δήμαρχο Θέρμου και υποψήφιο Πρόεδρο ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος Σ. Κωνσταντάρα

Λ. Κυρίζογλου, Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Ε.: “ Ενώνουμε δυνάμεις για να πάμε την Αυτοδιοίκηση ακόμη πιο ψηλά. Αντιμετωπίζουμε ισότιμα όλους τους Δήμους, ...

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας «Δημοτικής Συνεργασίας Αμπελοκήπων-Μενεμένης»

Στην θεατρική σκηνή «Σοφία Βέμπο» στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 28 Ιανουαρίου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης ...

Περισσότερα