Μοιράσου το
Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής
Μοιράσου το

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής

Με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ Ελπιδοφόρο είχε την ευκαιρία να συναντηθεί το Σάββατο 26/2 ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Λάζαρος Κυρίζογλου κατά τη διάρκεια δεξίωσης που παρέθεσε προς τιμήν του επικεφαλής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής της Αμερικής ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας.


Η συνάντηση έγινε παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως κκ Βαρνάβα και του Προέδρου της ΠΕΔ/ΚΜ και Δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Ιγνάτιου Καϊτετζίδη και ήταν στο πλαίσιο του προσκυνηματικού ταξιδιού στην Ελλάδα του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου επί τη ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 ετών από την ίδρυση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής από το Οικουμενικό Πατριαρχείο.


Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος και ο Δήμαρχος συνδέονται με δεσμούς φιλίας και αγαστής συνεργασίας από την περίοδο που ο κ. Ελπιδοφόρος, ως Μητροπολίτης Προύσης, ήταν Ηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος στη Χάλκη και ο κ. Κυρίζογλου Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

Δείτε ακόμη

Συλλυπητήριο μήνυμα για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη

Κατά την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου της 1.3.23 τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμηόσων τόσο άδικα χάθηκαν.

2ο Forum του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ)

Πρότασή μου λοιπόν, εκ του αποτελέσματος και όχι δογματικά, είναι: η επαναδιοργάνωση και επαναστελέχωση των αποδιοργανωμένων και υποστελεχωμένων ...

Περισσότερα